Våre partnere

Vi takker for tilliten og er stolte over å presentere våre partnere.

Ønsker du å bli partner? Ta gjerne kontakt med oss.

 

Dpend ble etablert i 2005, da under navnet Holtefjellgruppen AS. Dpend tilbyr tjenester gjennom tre forskjellige selskaper der eiendomsutvikling, VVS-tjenester og entreprenørvirksomhet er deres hovedområder. I 2021 rundet de 80 ansatte i konsernet. I Dpend er tillit selve grunnsteinen i det de driver med og deres viktigste verdi. Utvikling er en annen verdi som er av stor betydning. Bærekraft har preget beslutninger i Dpend lenge. 

Nordlysbyen Eiendom AS eier og forvalter en eiendomsportefølje på ca. 26.000 kvadratmeter areal fordelt på 12 næringsbygg innenfor kjøpesenter, handel, kontor, treningssenter, industribygg og statlige etater. Strategiske satsingsområde er Nord-Norge. 

Tiger Næringsmegling bygger på mange års bunnsolid erfaring innen næringsmegling og rådgivning. Sammen med ambisiøse, unge krefter ønsker vi å bite fra oss i et spennende marked. Vi skiller oss ut fra andre tilsvarende selskap ved vår proaktive arbeidsform og tette oppfølging av kunder.

J.M. Hansen Eiendom AS er et eiendomsselskap i vekst som driver utleie samt kjøp og salg av nærings- og boligeiendom. Selskapet ble etablert i 1995 med historie fra 1970 da firmaet JM Hansen AS ervervet eiendommene Storgata 54/56 og Grønnegata 53, og har siden da vært et eventyr. Eiendomsselskapet ble opprettet for å rendyrke eiendomsdriften og har de seneste årene bidratt til utvikling av sentrale områder både i Tromsø sentrum og på Langnes.

Consto er et landsdekkende nordnorsk entreprenørkonsern med 780 ansatte i Norge og Sverige og en årlig omsetning på 5 655 mill. kroner.Consto AS ble etablert i Tromsø høsten 2006 som et nordnorsk bygg entreprenør-selskap. Siden er virksomheten utvidet med regionale etableringer over hele Norge og i Sverige. Vi er Norges syvende største entreprenør med en samlet omsetning på 5 655 millioner kroner (2017).

Eier og forvalter ca. 95 000 m² næringsarealer, med tyngdepunkt i Tromsø. Vi leier ut lokaler til butikk, kontor, hotell, skole, lager/logistikk, produksjon, verksted og bolig. Det meste av vår bygningsmasse er utviklet og bygget i egen regi. Vi har ubebygde tomter sentralt i Langnes Handelspark, Tromsø sentrum og på Sør-Tromsøya.

Acea Properties er et ungt eiendomsutviklingsselskap i vekst. Selskapet er et økonomisk solid selskap som eier flere større næringseiendommer og utviklingsprosjekter for bolig og næring. Satsningsområdet er i de største byene i nordområdene. Selskapet er en del av Adolfsen Group som har eiere fra Nord-Norge, og med 23.000 ansatte omsetter for over 14 milliarder kroner pr år.

Lokalt eiendomsselskap som leier ut og utvikler bygg og lokaler i Tromsø og har eiendommer i Tromsø sentrum og på Langnes.

Pellerin AS ble stiftet og grunnlagt i 1876 og da under navnet Pellerin Fils & CO. Den gang var selskapet en margarinprodusent som etablerte seg i Christiania i 1876. Fra 1920-åra hadde de også virksomhet i Tromsø. I dag er Pellerin AS en sentral byutviklingsaktør i Tromsø. Eiendomsporteføljen består av rundt 65.000 kvm. næringslokaler i attraktive deler av Tromsø i tillegg til tomter med betydelig utbyggingspotensial.

Magy Media er Tromsø Næringseiendomsforening for unge sin foretrukne mediepartner. Magy er et ungt og innovativt digitalbyrå med bred bakgrunn på kommunikasjon, marked og IT. De arbeider innenfor alle designdisipliner og tilbyr helhetlige prosesser fra konseptutvikling og merkevarebygging til implementering, oppfølging og evaluering.

Handelsbanken har drevet med bankvirksomhet i Norge siden 1986 og er en av Norges største banker med 49 bankkontor.

Handelsbanken holder til på Roald Amundsens plass i Tromsø. 

Senter for eiendomsfag er den ledende tilbyderen av etterutdanning for eiendomsorganisasjoner i Norge, med bred kundeportefølje i både privat og offentlig sektor. Senteret tilbyr kompetansegivende bransjeutdanning innen eiendomsfaglige emner, hvor vi henter lærekrefter fra de fremste kunnskapsmiljøene i eiendomssektoren. I tillegg er senteret eier av et trettitalls leder- og spesialistnettverk rundt om i landet, der kunnskapsdeling og erfaringsutveksling står sentralt. Vår visjon er å være det foretrukne undervisnings- og utdanningsmiljøet for praktikere som arbeider i eiendomssektoren, med ambisjoner om å bidra aktivt i bransje- og profesjonsutviklingen.