Nytt år og vi er allerede godt i gang med å planlegge årets arrangementer. Vi ønsker nye partnere som har lyst til å være med å utvikle og løfte vårt initiativ. Ønsker du å bli partner, send oss en e-post på post@tromsonu.no

Vi benytter samtidig anledningen til å takke for tilliten til eksisterende partnere: Tiger Eiendomskompetanse, JM HANSEN Eiendom, CONSTO, ODD BERG GRUPPEN, TACO og acea PROPERTIES som vi er utrolig glad for å ha med på laget og som har vært avgjørende for at vi har kunnet drifte og arrangere våre nettverkstreff for våre medlemmer.

Det er med stor glede at vi kan meddele at vi har inngått en partneravtale med Willumsen Eiendom AS. Dette er et lokalt eiendomsselskap som leier ut og utvikler bygg og lokaler i Tromsø og har eiendommer i Tromsø sentrum og på Langnes. – Dette er veldig bra og vi setter stor pris på at vi får med oss flere lokale eiendomsaktører som ønsker å være bidragsyter til å utvikle vårt initiativ for unge i bransjen sier styreleder Stephen Alexandre.

Les om Willumsen Eiendom AS på deres nettside og se deres portefølje av eiendommer i Tromsø. www.willumseneiendom.no